Årets kunstner 2016: Anne Skole Overgaard

Vi er stolte af, at kunne præsentere; Anne Skole Overgaard, som Årets Kunstner 2016.

Ligesom sidste år, hvor vi havde Rune Christensen, som Årets Kunstner, så er samarbejdet med Anne Skole Overgaard kommet i hus via Gallery Hjorth v. Allan Hjorth. Vi har endnu engang været så heldige, at både galleriejer Allan Hjorth og Anne Skole Overgaard har mulighed for at være her i dag.

Anne Skole Overgaard er uddannet på Det Jyske Kunstakademi i 2006. Anne er en spændende kunstner, som holder til på Sydhavn Station, hvor hun bl.a. bruger DSB’s gamle plakatholdere til, at udstille sine værker. Så du har måske, uden du vidste det, allerede set nogle af Annes værker, når du har været undervejs fra A til B, og din rute er passeret forbi Sydhavn Station?

Anne er en af de mest perfektionistiske kunstnere, jeg nogensinde er stødt på. Som fx en husgavl, et tegltag og et trådhegn formår Anne at male/tegne i hånden, -hvor man ellers ved første øjekast ville tro, at der var tale om et fotografi! Så sirligt er det udført! Det kan varmt anbefales, at slå et smut forbi Sydhavn Station og ikke mindst Annes hjemmeside, hvor der er et bredt udvalg, af Annes fine værker repræsenteret.

Anne har lavet 4 forskellige tryk. Som medlem må I vælge ét af de fire tryk.